När Hundträning Verkligen Betyder Något

När Hundträning Verkligen Betyder Något


                                                                                                                                   Lämna en kommentar

Hundar kan vara mycket sällskapliga. Faktum är att de ibland blir för sällskapliga och blir aggressiva. Det är därför det är viktigt att träna din hund för att kontrollera beteendet.


Dessutom är hundträning viktigt att undvika hundbitande incidenter. Statistiken visar att 77% av hundens bitande fall är mestadels de som ligger inom familjen.


Därför, med hundträning, tas dåliga vanor bort och hundar har bättre kontroll över sina känslor och beteende mot miljömässiga och sociala variabler.


Att genomföra hundträning är dock inte så lätt. Vissa saker måste användas för att få positiva resultat. Det som mest behövs i hundträning är vad experter definierar som " positiv förstärkning."Detta hänvisar till hur människor belöna sina hundar med godsaker, beröm, eller båda när deras hundar visar positivt beteende.


Genom positiv förstärkning kan hundar förstå att godis och beröm kommer när han visar gott beteende. Till exempel, när ägaren ger sin hund några behandlar för lydigt lyda sina kommandon, kommer hunden att tro att lyda kommandon när berättade jämlikar behandlar.


Men det betyder inte nödvändigtvis att när hunden inte lydde ägarens kommandon behövs straff som motförstärkning. Detta bör inte vara fallet eftersom straff bara kommer att göra saken värre.  Vad som händer är att din hund kommer att bli förvirrad och det kommer att börja tvivla på dina känslor.


Nästa sak som du måste komma ihåg när du tränar din hund är att människor bör undvika att träna sina hundar till en dålig vana. Faktiskt, många människor är inte medvetna om att de gör detta, men det finns fall där människors reaktion mot vissa beteendet hos hunden kommer oavsiktligt träna hunden på ett dåligt sätt.


Till exempel, när hundar bark, är det vanligt särskilt när de gör det eftersom de ser något konstigt eller okända saker. Men när hundar fortsätter att skälla, även om det innehåller en bekant person, blir det ett problem.


I det här fallet har de flesta människor lust att skrika och berätta för sina hundar att hålla käften. Denna speciella reaktion av hundägare kommer att förvirra sina hundar och kommer bara att få dem att förstå att anledningen till att deras ägare skriker är att de också njuter av skrikande scenen och att de "skäller" tillsammans med sina hundar.


Den viktigaste punkten här är att undvika att uppmärksamma hunden. Med tiden kommer han att sluta. Det är då du ska belöna din hund.


Kokt ner, hundträning handlar om positiva förstärkningar. Och som de säger, positiva förstärkningar skörda positiva resultat.

Enregistrer un commentaire

0 Commentaires