Fem Enkla Tips För Att Få Din Hund Redo För Utställningar

Fem Enkla Tips För Att Få Din Hund Redo För UtställningarLämna en kommentar


Varje riktigt ivrig hund ägare önskar för chansen att visa upp sitt husdjur på närmaste hund show. Det är både ett sätt att validera din stolthet i att äga ditt husdjur och en chans att se andra vackra hundar i aktion. För den första timern, dock, in i en värld av konkurrenskraftiga hund visar kan verkligen vara en skrämmande upplevelse.


Här är fem enkla tips för att få din hund, och dig själv, redo för rampljuset:


1) Vet fältet-alla måste börja någonstans och ange hund visar kräver att du vet vad som väntar. Läs litteratur om hundshower. Gå till hundshower som åskådare och se vad som händer. Få en bra Moneygram överföring grepp om jargong. Att veta skillnaden mellan alla ras hund visar och specialitet visar kan hjälpa en hel del för att bestämma vad visar att gå med och hur man får ditt husdjur redo.


2) vet din hund – kunskap om ditt husdjur är viktigt när du gör dig redo för en hund show. En liten ansträngning i forska din hunds ras och hälsa historia kan löna sig oerhört. Att bekanta sig med din hunds egenheter, vanor och förmågor är också ett bra sätt att binda med dem och banar väg för framgångsrik prestanda i showen ringen.


3) träning, massor av träning – träning för showen, för dig själv och din hund är mycket viktigt. Det är tillrådligt att du har hjälp av en utbildad handler när du börjar. Utbildning hundar kräver också konditionera dem fysiskt så att de är i toppform när de deltar i showen. Kom ihåg att hundshower är som skönhetstävlingar. En välutbildad hund är både trevlig att titta på och vara med.


4) Ett besök hos veterinären – varje hund behöver ett besök hos veterinären när du gör dig redo för en hundutställning. Att ha ditt husdjur ympade är ett standardförfarande för att skydda din hund och andra hundar, från att sprida sjukdomar under showen. En kontroll på ditt husdjurs fysiska tillstånd skulle också hjälpa till att försäkra dig om att din stolthet och glädje är redo för showen.


5) Ställ frågor – lärande är en kontinuerlig process. Ställa frågor från handläggare och veterinärer om hur du ska behandla eller hantera din hund kan öppna upp insikter om att ta hand om det.


Dessa fem enkla tips är bara början. Som de säger är erfarenheten den bästa läraren, men med detta råd är du på god väg att få din hund redo för showen.

Enregistrer un commentaire

0 Commentaires