Vad Du Bör Veta Innan Du Tränar Dina Hundar

Hund utbildning, hund utbildning, praxis

Lämna en kommentar


Hundar kommer alltid att flytta för att söka nöje och undvika missnöje. Din hund är redo att försöka mycket svårt att göra de saker som kan erhållas för att få henne en belöning, och inte att göra de saker som är redo att ta emot henne en korrigering. Låter det förståeligt? Det är det, men du skulle bli förvånad över hur ofta vi skickar blandad kommunikation till våra hundar!


Här är ett fall i punkt: har du någonsin gått ner på Avenyn och stött på en hund som lunged eller morrade på dig från slutet av hennes koppel? Om så är fallet vet du att den vanligaste reaktionen från individen vid den andra änden av koppel är att välja och tyst och söt-prata hunden. Nu är det en klassisk korsad gest, eftersom det belönar hunden för hennes ovänliga beteende. ett mer lämpligt svar skulle vara en bra hård talande och fysisk korrigering (mer om de som kommer). Vi är alla skyldiga till det märket av pretense då och då, men det är absolut nödvändigt att inte göra det till en övning, eller du har en fruktansvärt förbryllad hund att visa för det!


hundträning


Utbilda din hund innebär att bli en makt siffra till henne och tjäna hennes respekt och lojalitet som du instruera vad hon behöver veta. Innan du hoppar rakt in i hennes träning, sluta och reflektera över din egen utbildning. Reflektera över lärarna du respekterade och lärarna du hatade. Sannolikheten är att de du älskade och respekterade var de rättvisa, lugna som fick dig att dra nytta av vad du lärde dig, och de du reviled var de snabbhärdade, subjektiva som borrade dig på din träning utan att någonsin knäcka ett leende. Inte bortse från dem som du utbilda din hund, eftersom magnifika lärare av barn och magnifika lärare av hundar har en hel del gemensamt.


Hund utbildning tar tid. Om någon videoband eller bok berättar att du kan ha en perfekt utbildad hund efter en eller två veckor, acceptera inte som sant! Först av allt, hund utbildning är inte något du kan göra en gång och sedan glömma: även om din hund kan lära sig allt hon vill veta i en vecka, hon 's inte kommer att hålla mycket av det om du' t fortsätta arbeta med henne. Förvänta dig att din nya valp kommer att behöva flera veckor för att vara medveten om reglerna i ditt hus och de nya orden du ska träna henne. Hundar lär sig mycket olika priser, och förresten, långsammare betyder inte automatiskt dummare. Från tid till annan är de ljusaste hundarna också de mest envisa, så håll tron och vet att varje hund, oavsett hur utmanande, kan utbildas.

Enregistrer un commentaire

0 Commentaires