Välj De Bästa Tillbehören För Dina Hundar

Välj De Bästa Tillbehören För Dina Hundar


Hund Vård

Lämna en kommentar


Människor använder tillbehör för att accentuera skönheten i en viss sak. Det finns också tider som de köper tillbehör för att skydda produkten mot skadliga element i miljön.


Dessa begrepp är också sanna när de tillämpas för att ta hand om hundar. Sällskapsdjur ägare tenderar att skämma bort sina hundar och många hund älskare hävdar även att köpa hund tillbehör ger samma tillfredsställelse som shopping för nära och kära.


Idag finns det många Hundtillbehör tillgängliga på marknaden, och att välja de bästa hundtillbehören kan vara utmanande. Här är några tips om vad du ska leta efter när du köper tillbehör till ditt husdjur:


1. Hund kragar


Det finns sorter av hund kragar finns på marknaden idag, allt från vanligt att fancy. Oavsett typ eller design kan man föredra, det viktigaste att tänka på är att det ska passa hunden ordentligt. Det ska aldrig vara för löst eller för hårt. Experter säger att det perfekta utrymmet mellan hundens nacke och kragen ska vara två fingrar breda.


2. Hund Koppel


Det är alltid bäst att köpa en bra koppel och inte scrimp på priset. Det finns många typer tillgängliga. Den viktigaste faktorn att komma ihåg är koppelns storlek. Beroende på storleken på din hund, du vill se till att du köper en stark nog att hålla honom. Om din hund är mindre, vill du inte köpa en koppel som är för stor.


3. Mat och vattenskålar


Det är viktigt att köpa mat ad vattenskålar som inte lätt tippas över. Också, vissa människor köper stora bevattningssystem som liknar vad vissa människor har buteljerat vatten levereras i. De är stora och ska hålla ditt husdjur i dricksvatten under en längre tid. Beroende på storleken på din hund, se till att vattnet kommer att konsumeras ganska snabbt. Vatten för ditt husdjur ska vara friskt och rent. Vatten som har lämnats stående är inte en bra idé att mata ditt husdjur.


4. Hund leksaker


De flesta hundar är förtjust i att spela, så det är bäst att ge dem leksaker till gnash, tugga eller bita med. Att ha sina egna saker kommer att göra honom mer uppförd istället för att tugga tofflor eller skor. Återigen, se till att leksakerna är lämpliga för hundens storlek. För liten, och precis som ett barn, kunde de kvävas. Om leksaken är för stor för ett mindre djur kommer de inte att kunna lyfta den.


5. Hundkoja


När de placeras utanför bör hundar ha sin egen plats för skydd. Detta för att hålla dem borta från direkt solljus eller från regn eller snö. Om din hund lämnas ensam under långa perioder, se till att hans " hem " är rätt storlek och skyddar honom från elementen.


En sista tanke . . . lämna aldrig din hund i ett låst fordon. Det kan vara en dödsdom.

Enregistrer un commentaire

0 Commentaires