Viktiga Vård Tips För Din Hund

Viktiga Vård Tips För Din Hund

Arkiverad under Hundvård

Lämna en kommentar


Hundar älskar husdjur. Men att ta hand om dem är lite hårt arbete. Här är några tips att överväga att ta hand om din hund:


Om du inte har en hund ännu, överväga det område där din hund kan träna. Om du har en stor gård där du kan träna eller leka med din hund, kanske du vill få en stor hund som en schäfer, Labrador eller Golden Retriever. Om du har ett mindre utrymme, få en mindre hund som en Terrier eller Tax. Dessa typer av hundar behöver lite motion jämfört med de större hundarna.


Du måste också överväga din hund om det finns barn i ditt hus. Vissa hundar som grop tjurar och dalmatiner är ibland temperamentsfull.


Det är viktigt att du brudgummen din hund. En vanlig brudgum rekommenderas. Hundens öron ska rengöras, med vaxet och smutsen avlägsnas varje vecka. Öronrengöring hjälper dig också att upptäcka närvaron av öronmider eller infektioner. Hunden ska badas varje vecka med varmt vatten och hundschampo.


Det rekommenderas också att du borstar din hund minst en gång i veckan.


Efter grooming ditt husdjur, ta det till en veterinär för att få sina anti-rabies skott och over-all checkup.


En diet som är balanserad och näringsrik rekommenderas för din hund. I motsats till vad många tycker, äter hundar inte bara kött. De behöver också kolhydrater. En diet bestående av 50 procent protein eller kött och 50 procent kolhydrater är den föredragna kosten för hundar.


Som underförstått tidigare behöver hundar lite motion. Bortsett från deras hälsa, hundar utövar kommer att hindra dem från att hämta och jaga, gräva och tugga på olika saker. Övningar beror på din hunds kön, ålder och hälsonivå. En hund gillar att jogga, hämta och tävla-gå mycket. En varning, dock, börja långsamt utöva din hund. Tyvärr njuter vissa hundar så mycket när de gör dessa övningar. De vet inte när de ska stoppa det.


Att ha en hund att hålla dig länge slutar inte med att bara äga en. Du måste ta hand om det. Även om det kan vara hårt arbete, det kommer också att ge dig roligt och Moneygram punkt njutning när du ser att din hund är frisk och älskar dig. Att ha en hund av din egen är en angenäm upplevelse.


Taggar: tax, Hundvård, Schäfer, golden retriever, labrador, Husdjur, terrier

Enregistrer un commentaire

0 Commentaires